Kompania Piwowarska

Aby wejść na stronę, potwierdź, że jesteś osobą pełnoletnią.

Niepoprawny format daty!

Ten serwis, jak alkohol, przeznaczony jest wyłącznie dla osób pełnoletnich.

Alkohol. Tylko dla pełnoletnich
    Najlepszy spośród studentów kierunków technologicznych poszukiwany na płatny staż w Browarze Dojlidy w Białymstoku Najlepszy spośród studentów kierunków technologicznych poszukiwany na płatny staż w Browarze Dojlidy w Białymstoku

    Najlepszy spośród studentów kierunków technologicznych poszukiwany na płatny staż w Browarze Dojlidy w Białymstoku

    W Kompanii Piwowarskiej po raz kolejny wystartował Manufacturing Trainee Program. Na najlepszych studentów kierunków technologicznych czeka półtoraroczny staż w działach technologicznych Browaru Dojlidy w Białymstoku. Poza bezcennym doświadczeniem, uczestnik będzie mógł otrzymać szansę na karierę w strukturach firmy. Zgłoszenia należy przesyłać do 25.05.

    To już piąta edycja Manufacturing Trainee Program, w ramach którego studenci 5-ego roku i absolwenci kierunków technologicznych (biotechnologia, technologia żywności, chemia, inżynieria chemiczna i procesowa, technologia chemiczna oraz pokrewne) mają szansę na rozpoczęcie płatnego stażu u lidera branży piwowarskiej. Oferta adresowana jest do osób, które mają poniżej 2 lat doświadczenia pracy.

    Program stażu umożliwia zdobycie bezcennej wiedzy poprzez 18-miesięczne uczestnictwo w różnorodnych obszarach działalności browaru: produkcji, warzenia, technologii butelkowania i kontroli jakości. Całość rozpocznie się od ogólnego wprowadzenia, a skończy na realizacji samodzielnych projektów i ich ewaluacji. Dodatkowo, poszczególne części stażu będą tworzone indywidualnie, pod opieką dedykowanego mentora. Wreszcie, obiecujący stażysta może otrzymać szansę na rozpoczęcie kariery w strukturach firmy.

    Kompania Piwowarska, poza określonym wykształceniem technologicznym, oczekuje od kandydatów:  zawansowanej znajomości mówionego i pisanego języka angielskiego (B2/C1), wysokich umiejętności interpersonalnych, talentu przywódczego, zdolności do szybkiej adaptacji do zmiennych warunków, a przede wszystkim gotowości do podjęcia nowych wyzwań oraz inicjatywy, elastyczności i nastawienia na rozwój.

    Coraz trudniej o wykwalifikowanych pracowników, dlatego tak ważne jest dla nas inwestowanie w młodych ludzi. Dając im szansę na zdobycie niezbędnych umiejętności pod okiem mistrzów browarnictwa, wyposażamy ich w kluczowe kwalifikacje zawodowe. – mówi Małgorzata Gudalewska, kierownik ds. personalnych w Browarze Dojlidy w Białymstoku.

    Aplikować należy do 25.05. Więcej informacji dostępnych jest na zgłoszeniu na stronie www.pracuj.pl.

    Opublikowano: 14.05.2018

    Kontakt z biurem prasowym Kompanii Piwowarskiej

    Jakub Mazur
    Kierownik ds. relacji zewnętrznych

    t. +48 601 599 345
    e. biuro.prasowe@asahibeer.pl

    Jeśli chcesz podzielić się opinią o naszych piwach lub złożyć reklamację, skorzystaj z danych kontaktowych dostępnych na stronie kontakt.