Tyskie dla 32. finału WOŚP.  Do wylicytowania jest komentarz Szpakowskiego i Borka oraz unikatowe koszulki. Tyskie dla 32. finału WOŚP.  Do wylicytowania jest komentarz Szpakowskiego i Borka oraz unikatowe koszulki.

Tyskie dla 32. finału WOŚP. Do wylicytowania jest komentarz Szpakowskiego i Borka oraz unikatowe koszulki.

Tyskie, należące do Kompanii Piwowarskiej wspiera 32. finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, angażując do tego ambasadorów marki – Dariusza Szpakowskiego i Mateusza Borka. Marka przekazała do licytacji komentarz dowolnego meczu piłki nożnej w wykonaniu legendarnych komentatorów. Wszystkie zebrane środki wesprą cel tegorocznego finału WOŚP. Zwycięzcy licytacji otrzymają dodatkowo koszulki piłkarskie z podpisami ambasadorów.

Tyskie, zgodnie z główną ideą marki zawartą w haśle: „Jesteśmy na TY”, od lat łączy Polaków, buduje porozumienie ponad podziałami. Zaangażowanie marki we wsparcie działań Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy jest naturalnym wyborem, który potwierdza wspólne wartości.

W ramach aukcji Tyskie oddaje możliwość organizacji profesjonalnej oprawy komentatorskiej dowolnego meczu piłkarskiego w wykonaniu swoich ambasadorów. Dariusz Szpakowski i Mateusz Borek od lat relacjonują przebieg najważniejszych rozgrywek piłkarskich, potęgując emocje kibiców. Ich doświadczenie i wiedza na temat zawodników czy zasad czyni nawet najbardziej spokojny mecz spektakularnym widowiskiem.

– 32. Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy to świetna okazja do pokazania wspólnej mocy pomagania, bycia na TY mimo różnic, dlatego razem z naszymi ambasadorami: Dariuszem Szpakowskim i Mateuszem Borkiem cieszymy się, że możemy wesprzeć działania Fundacji oddając na licytację wyjątkowe propozycje. W takie działania marka Tyskie włącza się bez wahania. Liczymy na wielkie zaangażowanie i rekordowe wsparcie Fundacji WOŚP. Jesteśmy na TY i nie zmarnujemy żadnej okazji, żeby pomagać – mówi Wojciech Szerszeń, brand manager Tyskie.

Tyskie po raz szósty wspiera Fundację Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. W poprzednich latach ramach licytacji organizowanych przez markę znalazły się między innymi: Superbilet na wszystkie mecze biało-czerwonych, udział w nagraniu live partnera marki – programu Kanał Sportowy czy kultowa kurtka Marcina Najmana.

Szczegóły tegorocznej aukcji są dostępne pod linkiem: Komentarz wybranego meczu piłki nożnej przez M. Borka i D. Szpakowskiego - Aukcje WOŚP - Allegro.pl

Opublikowano: 17.01.2024